Des de 1950 formant persones
Truca'ns 93 725 92 77

Visita a l’Institut Guttmann

Els alumnes del CFGS d’Animació d’Activitats Físiques i Esportives (AAFE) van visitar l’Institut Guttmannel passat 1 de juny. Es tracta d’una entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu principal promoure, impulsar i aconseguir la rehabilitació integral de les persones afectades per una lesió medul·lar, un dany cerebral adquirit o una altra discapacitat d’origen neurològic.

A més, l’Institut Guttmann desenvolupa la recerca i la docència en aquest àmbit de la neurociència, i presta el suport i els serveis més convenients per assolir una reinserció social satisfactòria dels seus usuaris. De fet, l’entitat té l’objectiu de lluitar pel ple reconeixement dels seus drets i a una efectiva equiparació d’oportunitats. Els alumnes van rebre una interessant xerrada i l’explicació, en primera persona, d’experiències de persones que han passat per allà. A més, van tenir un torn obert de preguntes on van poder resoldre els seus dubtes i curiositats.

Aquesta sortida formava part del crèdit 11 (Activitats per a persones amb discapacitats) i pretenia donar a conèixer de primera mà un espai on es treballa la rehabilitació per a persones amb discapacitat i la importància té activitat física en aquestes.

Demana informació

Si vols rebre informació ens posem en contacte amb tu i t'assessorem en el que necessitis.