Des de 1950 formant persones
Truca'ns 93 725 92 77

Ramar 2, dins el 15% de les millors notes de les PAU de tot Catalunya

El 100% dels alumnes de Ramar 2 que es van examinar a les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) el juny passat van aprovar. Tots van poder accedir a la universitat i la majoria estan fent els estudis que van escollir en primera opció. El percentatge d’aprovats és, per tant, un èxit per a tots ells i un orgull per a la nostra escola.

Aquests resultats situen els resultats del nostre centre dins el 15% de les millors notes de les PAU de tot Catalunya i avala la feina feta tant pels nostres alumnes com pel nostre professorat, a qui també donem les gràcies i encoratgem a seguir fent la feina tan bé com fins ara.

Recordem també que dos alumnes del nostre centre van rebre una Distinció de les PAU en la convocatòria de juny, en haver obtingut una nota igual o superior a 9 en la fase general. Els alumnes guardonats van ser el Xavier Jiménez Pareja, amb una qualificació de 9,50, i el Pol Guijosa Aráez, amb una nota de 9,05. Aquest any els que van rebre aquesta distinció van ser 408 estudiants (232 noies i 176 nois). Moltes felicitats!!!

Demana informació

Si vols rebre informació ens posem en contacte amb tu i t'assessorem en el que necessitis.