Des de 1950 formant persones
Truca'ns 93 725 92 77

Celebrem Sant Rafael a l’ESO!

La diada de Sant Rafael (24 d’octubre) és molt especial a Ramar, ja que celebrem el sant del nostre fundador. Per això, durant aquella jornada celebrem un munt d’activitats i sortides a tots els cursos.

Els alumnes de 3r d’ESO, per exemple, van aprofitar per acostar-se fins al Museu del Gas per fer dos tallers molt divertits i, alhora, força útils per comprovar alguns dels coneixements impartits a classe: “la física i química del gas” i “el motor del canvi”.

Els alumnes de 2n d’ESO van aprofitar la jornada per acostar-se a la ràdio de la ciutat: Ràdio Sabadell. Allà van visitar les instal·lacions, van aprendre com funciona l’emissora i també van passar pels estudis.

Per la seva banda, els alumnes de 4t d’ESO van visitar l’Aeroport de Sabadell per conèixer les seves instal·lacions i realitzar un taller sobre la relació de les aeronaus amb les matemàtiques i la física.

Els alumnes de 1r d’ESO també van fer una sortida molt interessant per celebrar Sant Rafael, en aquest cas al Museu d’Història de Sabadell. Els nois i noies van fer el taller “Històries del carrer” per conèixer alguns dels episodis més interessants de la història de la nostra ciutat.

La majoria d’aquestes activitats es van celebrar durant el matí. A la tarda, tots vam celebrar una gran xocolatada i vam fer el tradicional concurs de pastissos. Els alumnes d’ESO en van presentar una gran quantitat i es van atorgar tres guardons: el més elaborat, el de millor sabor i el més original.

Demana informació

Si vols rebre informació ens posem en contacte amb tu i t'assessorem en el que necessitis.