Des de 1950 formant persones
Truca'ns 93 725 92 77

La Marató de TV3

La 26a edició de La Marató de TV3 està dedicada a les malalties infeccioses. És per això que, com cada any, hem participat a la campanya de divulgació i sensibilització que desplega aquesta fundació.

Les xerrades s’han dividit en dues parts. En primer lloc, s’ha explicat als nois i noies en què consisteixen les malalties infeccioses, quines poden ser les seves conseqüències i com es poden prevenir. I, després, s’ha visionat el vídeo divulgatiu.

Les malalties infeccioses són la causa d’una de cada tres morts al món i són un problema important de salut pública. Estan causades per microorganismes patògens (bacteris, virus, fongs i protozous) que entren al cos i es multipliquen fins que produeixen la malaltia.

Cada microorganisme s’instal·la i prolifera en un lloc diferent del cos humà, depenent de la seva via d’entrada i característiques. Les persones que porten pròtesis ortopèdiques o vàlvules cardíaques o neurològiques tenen un risc afegit de tenir infeccions en aquests dispositius permanents.

La majoria de malalties infeccioses es transmeten d’uns individus als altres i poden afectar qualsevol persona.

Tots els nostres alumnes, tant d’ESO com de Batxillerat, han mostrat interès per la informació que se’ls donava i, en acabar cada sessió, han pogut resoldre dubtes i fer aportacions.

Demana informació

Si vols rebre informació ens posem en contacte amb tu i t'assessorem en el que necessitis.