Des de 1950 formant persones
Truca'ns 93 725 92 77

Jornada esportiva a 1r de Batxillerat

El passat dimecres 22 de novembre tots els alumnes de 1r de Batxillerat van participar en una Jornada Esportiva a les Pistes Municipals d’Atletisme, com a part de la programació d’Educació Física.

L’objectiu principal d’aquesta activitat és la promoció esportiva des d’una vessant recreativa i lúdica, entenent l’esport com a eix activador de les relacions de grup. Es tracta, doncs, d’educar a través de l’esport.

Com que el matí era força fred, vam començar la jornada amb una tassa de xocolata desfeta. A continuació, els equips, formats per alumnes de les diferents modalitats de batxillerat, van competir en futbol masculí, voleibol mixt i bàsquet mixt.

L’objectiu de realitzar exercici físic i de relacionar-se es va assolir plenament i tots els nois i noies van saber competir amb disciplina, joc net i sense la necessitat que ningú arbitrés els partits. És per això que cal felicitar-los a tots i totes.

De ben segur que l’any vinent repetirem la participació en aquesta trobada que té per lema “el més important és participar”.

Demana informació

Si vols rebre informació ens posem en contacte amb tu i t'assessorem en el que necessitis.