Des de 1950 formant persones
Truca'ns 93 725 92 77

Fundació

La Fundació Ramar

La Fundació Ramar va néixer durant el juliol de 1997 amb el propòsit i objectiu de donar suport i millorar la qualitat de tots els nostres centres educatius. En aquesta direcció, i fins a dia d’avui, s’han realitzat múltiples accions per oferir el millor servei a la comunitat educativa que ens envolta, on intervenen tant pares com alumnes i escola.

Història

La Fundació Ramar va ser constituïda el 25 de juliol de 1997, organitzant cicles de conferències tant d’àmbit docent com social, i promovent activitats d’investigació educativa, tot contribuint a la dotació d’equips informàtics per a les aules educatives, mobiliari escolar, equips audiovisuals, material consumible, etc.

Objectius

Ampliar i enfortir l’educació de persones en etapes formatives en la vessant acadèmica. Becar al professorat en etapes de recerca i desenvolupament de mètodes d’ensenyament. Becar alumnes amb el principi de solidaritat i desenvolupar activitats que complementin la formació d’aquestes. Col·laborar amb les institucions docents per aconseguir dites finalitats.

Activitats representatives

Cicles de conferències sobre ensenyament i educació.

PISA, nivells d’aprenentatge i qualitat educativa: lliçons del cas finlandès.

Adolescència i adolescents: vincles familiars i terreny genètic.

Director i/o gerent Rafael Aparicio Lovera
Persona de contacte Antoni Torra Lladó
Data, creació de la fundació 25/07/1997
Fundadors Rosario Lovera Jimenez
Àrees d’activitats Cultural – Educació – Esportives
Tipus d’activitats Ajuts individuals família / Ajuts projectes-entitats / Beques i premis / Cursos-Congressos-Conferències / Ensenyament / Esport / Publicacions
Àmbit geogràfic d’actuació Comarcal
Participació en altres organismes Coordinadora Catalana de Fundacions
Patronat Josep Miras Morillas (President)
Ramón Rodriguez Zorrilla (Secretari)
José Manuel Edjogo Owono-Nsang (Tresorer)